Allmänt, YouTube

Ödets ironi

Midsommarafton, stekande sol och kylen full med mat.

Och var hamnar jag? Jo, på midsommarfika med gamlingarna, på deras nya äldreboende. Snittåldern låg på 89 år och de flesta visste inte var de befann sig. Yes, det var ett firande utan dess like, kan jag säga!

Ett enmannaband (!) spelade och sjöng, och honom ska jag skjuta nästa gång. Självklart avslutade han med ”den här fina sången”: Den stora dagen. Låten som är gjord för att ge alla anhöriga dåligt samvete.

[tags]midsommar, gamlingar, Den stora dagen[/tags]

3 kommentarer på “Ödets ironi”

  1. Jag förstår att ditt enda sätt att fördriva tiden med på denna sorgliga (oj, kom där in ett r och g i ordet av misstag?) tillställning, var att med papper och penna gå runt och samla in åldrarna för att räkna ut snittåldern som alltså blev 89 år. Så kan man också fira dagen.

  2. Glöm inte alla som jobbade och alla anhöriga. Det var en svettig uppgift! 😉

Kommentarer är stängda.