Allmänt

Reastart – utan mig

Tusan också! Jag missade reastarten!

Nå, jag kanske åker dit nästa helg, eller den därefter, eller kanske jag sparar tills jag har semester och kan fara en vanlig vardag? Trots allt är det inget från reasortimentet (som jag fått ett mail om) som står på min lista sedan tidigare, men man vet ju aldrig vad mer det är rea på… Nå, det är billiga smågrejer jag har skrivit upp, så jag klarar mig utan rea ifall jag skulle missa den.

Dessutom påstår min kära dotter att det är rea på alla klädaffärer i staden där hon bor. Men, nej, jag ska vara ståndaktig. Inga kläder! Jag har inte ens hunnit använda allt jag beställt tidigare. Fast ett par skor skulle inte skada…

Jag har varit lite duktig under kvällen. Betalat räkningarna och bakat en rabarberpaj, men jag är lite tveksam till om den verkligen blivit god. Det kan börja vara lite för sur rabarber nu, men jag får väl sockra mera om den blivit besk.

Helt plötsligt när jag stod med smuldeg upp till armbågarna, plingade det på dörren och grannflickorna (?) klev in. De ville sjunga en sång åt mig – och det fick de, förstås. Favorit i repris från förra sommaren, vill jag minnas, då de också kom och sjöng för mig. Jag tackade och bjöd dem på varsin nektarin, för jag hade inget annat framme (och var, som sagt, degig upp till armbågarna).

[tags]IKEA, rea, rabarberpaj[/tags]

2 kommentarer på “Reastart – utan mig”

  1. Jag har en förmåga att köpa för mycket sommarkläder. Och så blir det semester och så använder jag knappt de nya kläderna överhuvudtaget!

    1. Jag har pippi på att spara nya kläder till ”ett finare tillfälle då jag behöver klä upp mig”. Och vad händer? Jo, vid det ”finare” tillfället åker något gammalt och invant på ändå, för jag har glömt bort det nya plagget.

Kommentarer är stängda.