Allmänt

Soff-flytt

Jaaa!!! Sofforna har flyttat! 🙂

Alltså, inte mina (onödigt dyra) skinnsoffor, som jag sover så gott på varje kväll utan de soffor B sålt åt en kompis, som inte haft tid att hämta dem – förrän nu. Jag slipper in i källargaraget igen! *tummen upp*

Jag blev smått avslöjad. Låg och slöade (okej, jag sov) på soffan med täcke och gamling på mig, när de som hämtade B:s soffor kom inklivande genom dörren. Nå, det är kanske inte första gången de ser mig i den situationen… 🙄

Var förbi till gamlingarna efter jobbet. Morsan sov mest, och jag lät henne vara ifred. Farsan var väldigt pratsam, och jag tipsade honom om att gå/rulla över till den andra avdelningen och hälsa på min morbror. De har båda gamla jakt-, fiske- och hundminnen att diskutera, och kan gott roa sig med varandra.

Farsan var ju mest orolig över att han miste sina ”kompisar” från förra boendet, när han fick flytta. Folk är mer dementa på det boende där de bor nu, men min morbror är hyfsat klar i huvudet. Han väntar på att få flytta till det andra boendet – som mina gamlingar precis flyttat från.

[tags]soffor, gamlingar[/tags]