Allmänt

Är det dags?

Är det redan dags för rötmånad? Tanken slog mig när jag förtvivlat försökte få på mig de osedvanligt samarbetsovilliga kläderna efter duschen.

Visst är man alltid fuktig efter duschen, men idag var det extremt. Alla möbler, dörrhandtag, kläder, skor, etc, känns klibbiga. Ändå blåser det ordentligt och solen lyser med sin frånvaro – men det regnar inte.

Sonen ska hämta materialet till altanräcket idag. Med lite tur sätter han snart igång att sätta upp det också. Det beror lite på vädret; inte så kul att jobba ute om det regnar. Själv ska jag peka med hela handen och vila på soffan medan värktabletterna verkar.

Det var som fan att ryggen skulle paja nu! Det har jag inte tid med! Tvättkorgen står beredd att bäras ner i källaren, om jag orkar, och sedan är det bara att sätta igång. Inte för att något vill torka ordentligt, men jag måste ändå tvätta. Själv. Jag kan ju inte tvinga A att göra allt åt mig så länge jag är någotsånär rörlig.

[tags]rötmånad, klibbigt, ont i ryggen[/tags]

2 kommentarer på “Är det dags?”

    1. *suckar* Ja, det är så med mig: antingen är jag för snabb eller för långsam. Kan den inte ha tjuvstartat i år? 😉

Kommentarer är stängda.