Allmänt

Ockuperad

Mitt skrivbord blev precis ockuperat. Gamlingen vill något. Han ger mig Blicken. Han SKA få mat, jag tänkte bara dela med mig av en fasansfull upplevelse jag hade nyss:

Min Starbucksmugg är trasig!!!

Trots att själva muggen är tillverkad i (dubbel) hårdplast, så tål den tydligen inte maskindisk. Vatten har läckt in mellan lagren och börjat luckra upp dekoren (papper?) mellan väggarna. Äsch! 🙁

Själv muggen fungerar fortfarande, men jag vill inte dricka ur något som möglar/ ruttnar/ whatever, även om det är inneslutet i plasten. Någonstans har fukten tagit sig in, alltså kan den ta sig ut igen. Helst inte i min mun.

Kollade på Starbucks webbsida för att spana in en ny mugg, men utbudet var mycket mindre än jag kom ihåg (har kollat där tidigare, för länge sedan). Min mugg är en av modellerna för 10.95, men med julmotiv (som inte finns på sidan nu).

Får spana vidare…

[tags]Starbucks, kaffemugg[/tags]