Allmänt

Framtidsplaner

Imorgon kommer lönen! Hipp hipp hurra! 🙂

Visserligen är den redan inbokad, men jag kan tala om vad som kommer att hända med den. Först ska jag åka runt och betala allt som A skrivit upp på mig (sådant går att göra på ett litet ställe där alla känner alla) när han hållit på med altanen; material, skruvar, färg, etc.

Sedan måste jag åka till affären, för nu lever jag på rester av resterna, så att säga. Även kattmaten närmar sig slutet, och det går inte för sig! (Nej, jag äter inte kattmat, jag lovar!) Ryggen känns… bättre. Inte bra, men bättre. Jag ska nog klara av att handla imorgon.*

Sedan kommer de oundvikliga räkningarna att betala. Jag är lite i valet och kvalet angående värmeräkningen – ska jag minimera den så mycket det går eller ska jag låta den vara som nu? Andra somrar har jag stängt av värmen på elementen under sommaren via fjärrvärmepanelen i källaren, och bara använt varmvatten till kranarna. I år har jag endast skruvat av värmen på varje enskilt element, för att behålla lite värme till badrumsgolvet. Badrummet torkar nämligen snabbare och bättre om lite värme är på. Kostnaden skiljer inte så jättemycket, men – som sagt – den går att minska mer. Jag funderar lite till. 😉

Altanräcket är klart! Just nu målar A det avslutande varvet, för att slippa komma hit imorgon (då vi lovats tropisk värme, ungefär). Det blev så snyggt (och oj så enkelt att låta honom göra allt…)! En vacker dag kanske jag fotar räcket och lägger upp en bild så ni får se.

[tags]sommar, lön, uppvärmning, altanräcke[/tags]

*) Själva handlandet är inte så svårt om jag har en kundvagn att hänga på, men att bära in varorna och lasta in dem i skåp o skafferi är inte kul med dålig rygg.