Allmänt

Uppdatering

Jag har äntligen kommit mig för att ta med Miss Piggy ut, till ljugarbänken – min favoritplats. Jag dricker kaffe, röker och njuter av det skiftande solskenet. Ibland på, ibland av. 😉

Det är rätt varmt idag, men inte lika kvavt som igår. Solen visar sig mellan molnen, som ändå inte är i majoritet. Alla grannarna sysslar med något nyttigt, det är bara jag som inte gör någonting. Eller, jag bloggar ju, det får räknas som nyttigt.

Bror L kom förbi en sväng och vi satt och diskuterade allt möjligt. Hans E jobbade några timmar, men jag vet inte om de kommer förbi när hon är klar. Det kan hända att de åker direkt hem (efter att ha handlat).

Jag friskskrev mig idag, då ryggen är mycket bättre. Inte helt bra – det lär ta tid – men bättre. Med lite tur kommer jag igång med tvätten under eftermiddagen, och om A kommer förbi ska jag utnyttja honom ännu en gång.

Inte till tvätten, utan till en rensningsaktion som måste äga rum i ett skåp (och en låda) som är fullt med pryttlar jag inte vet vad de är. Om inte han heller vet, är det bara att slänga dem. 😉 Annan rensning klarar jag själv.

[tags]semester, ljugarbänken, rensning[/tags]