Allmänt

Fina fynd

Ah, det är inte klokt vilka fynd min rensningsiver gett! Hittills har jag hittat fyra (4!) halsband jag glömt bort att jag hade, varav ett alldeles oanvänt, samt ett gäng spritt nya toppar/tröjor som jag inte ens tagit ur förpackningarna. (Måste sluta impulshandla på Ellos-rean!)

Detta i kombination med ivrigt tittande på What not to wear kommer att sluta i katastrof, förr eller senare. 😉 Nej, där tog jag i lite, men visst är det kul att se människor (kvinnor) bli omstylade. Själv klär jag mig perfekt, så jag behöver ingen styling! *host host harkel*

Faktiskt, precis när jag satt och retade mig på att de aldrig har med någon som verkligen ÄR överviktig, utan bara smala personer som möjligen kan råka få en valk på magen om de drar åt bältet och böjer sig framåt men ändå gnäller om hur feta de är, då dök ett bra avsnitt upp! Den kvinnan var faktiskt nästan lika rund som jag, men de kunde styla henne också.

Förutom att jag rensat ur skåp och lådor fyllda med fynd, så har jag även tvättat idag. Rensandet kommer att fortsätta ett bra tag till, för jag har den egenheten att jag börjar överallt samtidigt. Dessutom pausar jag ofta och länge, speciellt när jag nu har ont i ryggen.

Vilken dag som helst kommer jag att kunna köra dammsugaren också, vänta och se!

[tags]smycken, fynd, kläder, What not to wear, styling[/tags]

4 kommentarer på “Fina fynd”

  1. Jag har en ny filosofi för rensning: om mitt hus brann ner och jag var tvungen att köpa allt på nytt igen, skulle jag då köpa en sådan här?

   Det är fantastiskt hur mycket jag aldrig skulle köpa en gång till…

 1. Bara för att retas!

  Man bor nära IKEA om man 17.25 kommer på att man vill ha några korgar som de har och genast kastar sig i bilen.

  Och 17.55 är man på väg hem igen.

  1. Åhh, IKEA! *suckar djupt* Jag måste verkligen åka dit någon dag, men har just nu inte rygg så jag ens orkar gå genom affären. Men ge mig några dagar till, så…

   Jag klarar inte ditt hastighetsrekord till IKEA, då jag har ca 1½-2 timmar dit (beroende på om jag plockar upp syrran och/eller svägerskan efter vägen). Det är betydligt bättre att ha varuhuset 12 mil hemifrån än 60 mil (Sundsvall) som det var tidigare. 12 mil är ju bara en liten sväng. 😉

Kommentarer är stängda.