Allmänt, Foto, Katter

Paus

Det blev paus i rensandet idag – jag blev lite less. Rättare sagt blev jag otroligt shoppingsugen (IKEA! IKEA! 🙂 ) men ägnade mig åt att vara lite social med grannarna istället, då min rygg inte tillåter mig att gå några längre sträckor. Den (ryggen) ska dock tränas upp så jag kommer mig iväg runt tisdag-onsdag ungefär, beroende på väder. Hoppas jag.

B kom hem idag och jag planerade grillning (med hjälp av A) till middag. Tyvärr blev det både blåst och regn och kyla lagom tills det var dags att tända grillen, så vi körde reservplanen: grilla i ugnen, som ändå var igång. Vi har slötittat på inspelade kattprogram (!) alla tre, och diskuterat vilka kattraser vi vill ha. Jag tror jag nöjer mig med de tre jag redan har.

Alla tre är av samma ras (Royal Streetcorner) med ädel härstamning:

  1. Gamlingen kommer – precis som min älskade M – från andra sidan älven, därifrån de bästa karlarna kommer.
  2. Madamens ursprung är höljt i dunkel, men vi har hört ryktas att hon kommer österifrån. Vem vet, hon kanske är av släkten Romanov?
  3. Froppisen anser sig vara både kunglig och gudomlig. Vi vet bättre, men låter henne hållas, för husfridens skull.

[tags]paus, grillväder, kattraser[/tags]