Allmänt

Bättre och bättre dag för dag

Jag kommer väl att få äta upp det här imorgon (rättare sagt idag, för kl är redan 02:00), men ryggen är nästan helt bra nu! Jag kan gå och sitta och ligga (och ta mig upp igen) utan större besvär. Det är ståendet som känns mest, men det beror väl på att jag oftast står vid olämpliga arbetshöjder, såsom t ex diskbänken. Ah! Det finns hopp! 🙂

B har varit hemma en snabbis under helgen. Hon hade fått en chockerande insikt: inte nog med att hon liknar mig, hon gör och låter också precis som jag! Röstläget, sättet att berätta, etc. *moahahahaha* Jag kissade nästan på mig av skratt! Mammas flicka! *torkar stolt mammatår ur ögonvrån*

A har jag inte sett till idag. Han har väl jobbångest, då hans semester nu är slut och han börjar jobba imorgon (idag) igen. Han tog bara tre veckor nu – tänkte ta en fjärde till älgjakten, då han ska göra jaktdebut hemma i Byn! Under min rensning av skåp har jag hittat M:s gamla kikare, som jag med gott samvete låter A ärva. Kikaren är hel, den är bara dammig utanpå.*

På tal om rensning, jag är ännu inte färdig. Tog paus under helgen. Det finns rätt gott om plats att samla skrot i det här huset, men jag tar en liten bit i taget. Annars verkar det lätt som ett oöverstigligt problem, men så är det inte alls. Problemet är väl snarare att jag börjar överallt samtidigt. Det är liksom inte bara ett skåp som rensas, utan hux flux har jag blandat in ett par lådor och en byrå också i arbetsgången. Och av någon anledning blir köksbordet alltid inblandat…

Nu behövs bara ett IKEA-besök (sorteringslådor med lock), så är min sommar fulländad! :mrgreen:

[tags]bättre i ryggen, kikare, rensa i röran[/tags]

*) Kikaren har uppenbarligen blivit så väl undangömd för juniorerna (när de var små) att vi aldrig hittade den igen. Som sagt, man gör fynd när man städar…