Allmänt, Foto

Det märks

Det märks tydligt att jobbet börjat igen och sommaren är förbi. Eftersom nätterna är så kalla, har jag nu tagit ur det sista myggfönstret. Dagarna är visserligen mer eller mindre soliga, men de hinner inte bli ordentligt varma. Det värmer bara i solskenet, i skuggan är det mera svalt.

När jag kom hem möttes jag av den underbara doften av Eau de Kattlåda, med en lätt biton av lös mage. Jajamensan – och eftersom fönstren varit stängda hela dagen har lukten stanken parfymen hunnit sprida sig ordentligt i alla rum. Det är ljuvligt att ha djur. Ibland mindre ljuvligt, men ändå.

Efter den sedvanliga tuppluren (på ett par timmar) försöker jag nu köra lite multitasking; sitter vid datorn medan jag ser TV och ska klämma in lite förberedelser för morgondagens middag också. Jag har tömt bilder ur mobilen och har därmed lagt in en bild på den utbrända bilen jag nämnde tidigare under veckan.

I sommar har jag bara fått en enda ros på min Morden Ruby, vilket är mångdubbelt mer än förra året, då jag inte fick en enda blomma. Den är numera lite luggsliten, men ännu inte frostnupen, så varsågoda:

UPDATE
Det var en himla tur att jag hann knäppa den medan kronbladen satt kvar. Ett par dagar senare blåste rosa kronblad runt rabatten och rosen var borta med vinden. 😉

[tags]kattlåda, Morden Ruby[/tags]