Allmänt

Tisdag

Jag känner mig lite lätt förvirrad. Det är i och för sig inget nytt, men jag trodde det var måndag idag. Rättare sagt, jag hade behövt ännu en måndag den här veckan, så att säga. Hade inte tid att ha tisdag idag – redan???

Under den lagom kaotiska förmiddagen (hela eftermiddagen var inbokad för möte) försökte jag hitta på något åt praktikanten att göra. Jag vet ju hur tråkigt det är att vara praktikant och hittade till slut ett litet uppdrag åt henne, som hon kunde klara själv medan jag var på mötet.

Imorgon ska hon få sätta tänderna i ett riktigt hästjobb, ett jag påbörjat lite smått men inte kommit speciellt långt med, mest p g a tidsbrist. (OK, det är ganska långtråkigt också, och har därför halkat långt ner på priolistan.) Perfekt att sätta en praktikant på! (Inte för att det är tråkigt, utan för att det är tidsödande.)

Min hjärna har gått i stå. Soffan skriker efter mig. Minst en katt är ute i regnet (om det fortfarande regnar), blåsten och kylan och håller på att dö svältdöden. Ungefär. Dags att slita mig från datorn. Inte nog med det, kaffet i muggen är slut. Påtår väntar. Och soffan.

[tags]tisdag, praktikant, hästjobb, svammel[/tags]