Allmänt

Rentvättad

Sådärja! Hela helgen gick åt till att tvätta – och jag är inte färdig än! Dels kommer det att fylla på med mera tvätt (det gör det ju alltid), dels tog det slut plats på torklinorna. Jag får helt enkelt vänta tills det torkat, innan jag kan fortsätta att hänga tvätt. (Det är ingen ”bråttomtvätt” som är kvar, så jag ids inte köra tumlaren. Då sparar jag ju lite energi också.)

Själva tvättande har gått bra. Däremot har jag inte vikt och stoppat undan ett enda plagg – än. *muttrar* Jag måste bege mig in i drivorna av ren & torr tvätt, som väntar vid sängen, och försöka få undan dem. Hela mitt inre vrider sig i obehag när jag tänker på det. Jag har t o m tömt diskmasken för att slippa vika tvätt, och då är det illa! 😉

Trots allt känner jag att jag nu måste ta itu med vikandet. Tänkte nämligen duscha, göra insmörjningar, fotbada och frisera alla 20 naglarna ikväll, då jag inte lär hinna det imorgon bitti. Om jag inte stiger upp extremt tidigt, förstås, men så kul ska vi inte ha. Jag får roa mig med min ljudbok under vikandet, så enkelt är det.

Problemet med vilken jacka jag ska använda imorgon är ännu inte riktigt löst, men det verkar klarna. Jag hittade ett par bortglömda juveler i garderoben, men har ännu inte provat dem. De kan ha krympt, vilket brukar hända med kläder som blir hängande för länge. Jag har utvecklat väldigt muskulösa överarmar (även om alla muskler hänger på undersidan av armen…) så det ska bli spännande att se om jag kan använda någon av jackorna. Håll tummarna!

UPDATE
Strök ett stycke, då jag hoppar över finputsningen ikväll. Tar bara en vanlig dusch imorgon istället.

[tags]tvättstugan, vika tvätt, höstjackor[/tags]