Allmänt

Fasen också!

Nu glömde jag ta med mig mitt röstkort idag igen!

Tänkte hinna rösta under lunchen, för att göra undan det innan jag glömmer valet helt och hållet. (Inte nu för att risken är så stor, då man matas med valpropaganda, debatter, affischer, reklam, etc vart man än vänder sig.) Poängen med att förtidsrösta är att jag kan göra det när det passar mig – då kan jag göra något annat trevligt under valdagen istället.

Jag får fixa det under veckan som kommer istället. Varför jag tänker göra det under lunchen är för att jag då är klädd så jag törs visa mig bland folk. Så fort jag kommer hem, när arbetsdagen är slut, åker jobbkläderna av och hemmakläderna på. De härligt urtvättade, katthåriga hemmakläderna med passform som potatissäckar. Precis vad jag inte vill ha på mig, om jag ska gå längre än till postlådan.

[tags]röstning, röstkort, val[/tags]

2 kommentarer på “Fasen också!”

  1. Det är inte är troll som bråkar med dig. Det är tomtar på loftet… :mrgreen:
    Trevlig helg!
    PS. Har du försökt att sätta en post-it på insidan av ytterdörren?

  2. *fnissar* Jag föredrar att kalla det troll… 😉

    Nu har jag äntligen stoppat ner röstkortet i handväskan, istället för att bara gå förbi det och tänka att jag borde göra så. Återstår att komma ihåg/ta mig tid att rösta, men jag har ju en hel vecka på mig!

Kommentarer är stängda.