Allmänt

Ah-haa

NUUU har jag kommit på varför jag inte störts av telefonen hemma på flera kvällar: den ringer inte längre! Alltså, ringsignalen har slutat fungera!?! Displayen lyser upp när det ringer men inte ett ljud kommer från telefonen.

Hoppas jag hittar kvittot så jag ser när den är köpt, och så jag får byta till en fungerande telefon imorgon i L, där den är köpt. Jag tror inte man får byta den utan kvittot. Skulle jag inte tänka mig. Inte ens om jag viftar förföriskt med ögonfransarna. 😉

(Ett par minuter senare.)
Jodå, kvittot var där jag trodde det skulle vara. Nu återstår bara att dra ur och plocka ihop alla sladdar som hör till telefonen + laddaren. Hipp hurra för att ge sig in i kabelnystanet bakom datorbordet, som laddaren står på. Eller kanske inte.

(Och varför måste alla – precis alla – sladdar vara svarta? Är det någon sorts internationell standard för att göra sladdletandet lika jävligt över hela världen?)

[tags]telefonproblem, garantikvitto, sladdar[/tags]