Allmänt

Så typiskt mig

Den här helgen, lördag-söndag, är det höstmarknad här på orten. Jag ska inte själv sälja något, tänkte bara delta som shoppare. Alltid något brukar jag hitta, om inte annat så något ätbart…

Nu, mitt i natten, kom jag på att jag glömt ta ut pengar i bankomaten. Jag har inte ett öre i plånboken, då jag alltid annars använder kort. Kollade därför mitt konto efter dagens shoppingrunda i L och kom på att jag ska nog inte gå till bankomaten i alla fall…

Alltså, jag kan inte förstå hur så få (och noggrannt genomtänkta *host host harkel*) inköp kan göra så stor skillnad på mitt konto?!? Visst är det banken som räknat fel? Visst brukar ni också råka ut för det…?

Nej, allvarligt nu, jag ska ta ut marknadspengar. Frågan är bara om jag ska göra det inatt (bankomater har alltid öppet) eller om jag ska vänta till imorgon så jag får köa i kylan.

[tags]höstmarknad, bankomat[/tags]