Allmänt

Lördag

Intressant rubrik, eller hur? 😉 Höstmarknaden har kört igång – tidigt för vissa, senare för andra. Jag har hunnit gå en lite lagom förvirrad sväng bland marknadsbesökarna. Det betyder att jag inte sett så mycket av vad som säljs utan jag har träffat än den ena, än den andra bekantingen och surrat en stund med var och en.

Köpte lite ätbara saker, så jag kunde äta lunch när jag kom hem igen. L kom hit och hjälpte mig tömma garaget, så nu är bara biltvätten kvar att göra innan jag kan köra in bilen. Ja, den går förstås att köra in även om den är smutsig, men Planen var att tvätta bilen denna helg. Det måste göras på macken, för jag har placerat allt möjligt framför vattenslangen i källaren, så den går inte längre att komma åt.

Under garagerensningen hittade jag – igen! – en trave däck jag ska försöka sälja. Däcken från den röda Mazdan passar inte till den blå, så jag har en omgång dubbdäck på fälg att göra mig av med. Få se om någon är intresserad. Med lite tur blir jag av med dem, annars får jag väl lagra dem ännu ett år. Jag har ju plats för dem i garaget, men det skulle vara skönt att slippa dem.

Farsan ringde. Alltså, det gör mig mer än måttligt irriterad! Inte att han ringer, men till saken hör att L och B har varit dit och hälsat på idag. Åt dem satt han bara och grävde ur sig de mest otroliga historier om sådant som bara är hans hjärnspöken. Innan de åkte frågade de om det var något han behövde, eftersom E och H åker dit imorgon och hälsar på. Nej, de behövde inte köpa något. Men – en stund senare ringer han till mig att jag måste köpa halstabletter och snus åt honom?!? Irriterande, som sagt.

[tags]höstmarknad, garagerensning, dubbdäck, gamlingar[/tags]