Allmänt

Fredagskänsla

Det känns som fredag idag, eftersom jag ska vara ledig imorgon.

Jag har redan bokat in en del sätt att göra av med pengar under morgondagen: bilen ska på service, ny kattlåda* ska köpas, det blir en del klädesplagg, skor ska provas/ köpas, och så tänkte jag klämma in lite kinamat också!

Dagens lunch kommer att bli från grillen** då jag inte har några rester från gårdagen att värma upp hemma. Det börjar vara dags att gå igenom min mathållning snart igen. Försöka planera lite grann i förväg, och inte bara strunta i att gå och handla.

Dagen startade tidigt för mig idag. Vaknade och slängde mig ur sängen soffan, då jag var helt övertygad om att jag missat flyget. Vart jag skulle, vet jag inte, men ett flyg var definitivt missat.

Kl 04:35!!!

Japp, det var den sovmorgonen, det. 🙄

[tags]shoppa, grillen, morgonpigg[/tags]

*) PeeWee, den lägre (blåa) modellen. Jag gillar PeeWee, då man använder träpellets istället för kattsand, men ska byta modell så inte gamlingen behöver anstränga sig för att slippa över kanten.

**) Någon som är överraskad? Nej, jag tänkte väl det.