Allmänt

Dream on

Jag drömde konstiga, förvirrade drömmar inatt.

Inte nog med att jag var på jobbet, det var ett helt annat jobb! Dessutom fick jag inte göra det jobb jag var anställd för, utan skulle gå som vikarie på en annan avdelning för en person, som var på plats men vägrade jobba. Däremot kunde den personen visa mig hur arbetsuppgifterna skulle utföras, bara h*n slapp göra dem själv.

Poängen i det hela var att jag mycket väl kunde utföra dessa arbetsuppgifter, då jag gjort dem i mitt tidigare arbetsliv, så jag blev bara irriterad* av att någon med övertydlig pedagogik försökte lära mig sådant jag gjort i åratal.

Sensmoral av detta är: ät inte för mycket innan läggdags, du får mardrömmar. (Så går det när middagen blir rejält försenad.)

[tags]drömmar[/tags]

*) Ja, jag blir lätt irriterad nu för tiden, inte bara i drömmarnas värld. So sue me! 👿

2 kommentarer på “Dream on”

  1. Lustigt det där med drömmar! Själv har jag börjat drömma en helt sorts nya drömmar sedan några veckor tillbaka! Nej, inga sådana 😆 … Men efter år med stressdrömmar om att jag alltid är på väg någonstans och det är bråttom och det slutar med att mycket konstiga saker kommer emellan och jag kommer aldrig dit jag ska! Och vaknar med andan i halsen. På senaste tiden är det bara ”chilloutdrömmar” – drömmer om roliga saker (utan tidspress) och även om jag inte kommer ihåg så mycket när jag vaknar så känner jag mig utvilad och har dessutom haft roligt även om jag inte kommer ihåg varför. Förmodligen är det nog bara en tidsfråga innan verkligheten (=jobbet) hinner ikapp mig efter semestern. Eller är det åldern??? För lite hormoner??

    1. Jag brukar vakna precis när drömmen är som bäst, då jag definitivt inte vill vakna. Tyvärr hjälper det inte att somna om, för då drömmer jag bara en annan dröm.

      Det mardrömmiga med den här drömmen är att jag ”var på jobbet”, även om det inte var mitt riktiga jobb. Aldrig ledig, inte ens i drömmarnas värld!?!

Kommentarer är stängda.