Allmänt

Silikon

Jag måste göra mig av med silikonet!

I fredags, när jag var till L och snabbshoppade, rusade jag in på en affär, slet åt mig några BH:ar i lagom storlek, betalade och for hem. Ungefär. Ikväll har jag provat dem, eftersom jag ska till L imorgon – med jobbet den här gången – och hinner förbi till affären för att lämna igen dem som eventuellt inte passar.

En BH satt som klistrad på mig, verkligen klistrad, innan jag upptäckte de smala strängarna av silikon på insidans snävaste del. Alltså, det var helt omöjligt att lirka den ur läge! Då jag knäpper dem fram och sedan snurrar dem ett halvt varv runt kroppen, så var det kört. Vilka akrobatiska övningar jag än försökte med, så satt den där den satt.

Det hjälpte inte heller att försöka vända den ”rätt väg” och knäppa den själv bakom ryggen. Jag är inte tillräckligt fingerfärdig för att lyckas med det på egen hand. Och nog för att jag har Världens Bästa Grannar, men där går gränsen för vad jag ber om hjälp med! Definitivt! (Föreställ er deras miner…! :mrgreen: )

Hoppas verkligen jag får lämna igen den (vet inte policyn för underkläder), annars får jag försöka dumpa den åt någon som är lite smalare än undertecknad. Eller banta.

UPDATE
Det gick alldeles utmärkt att göra ett återköp.

[tags]silikon, BH[/tags]