Allmänt

Hej mitt vinterland

Det snöar idag igen, så den lilla glädje jag kände över att den tidigare snön smält bort var kortvarig. Ja, ja. Det är ju så när man envisas med att bo på dessa breddgrader. Än behöver inte snöskyffeln användas, åtminstone.

Jag körde mutmiddag (kycklinggryta) med efterrätt (äppelpaj) igår med A. Försökte föra däckbyte på tal men han verkade inte höra. Konstigt. Vissa ord och meningar förstår de helt enkelt inte. Jag skulle satt dem i hemspråksundervisning i skolan, nu är det för sent.

Ikväll har facket medlemsmöte, med smörgåstårta som lockbete. (Middag fixad!) Då farsan fyller år idag, kommer jag att åka dit imorgon istället, och sparar därför min burk med rester till middag då. Bekvämt att bara värma när jag kommer hem senare än vanligt.

Jag känner mig en aning matfixerad i bloggen nu för tiden, men det är inte alls meningen. Det blir absolut ingen matblogg av det här för den skull!

[tags]snö, middag, matprat[/tags]