Allmänt

Semester

Jag hade en semesterdag idag, eftersom jag skulle iväg till mammografin i K och sedan vidare till IKEA. Det gick fort att bli klämd på brösten, nästan lika fort som att hämta syrran och stoppa in henne i bilen. Innan dess hade jag även hunnit förbi till optikern och fått nya pluppar i glasögonen.

På IKEA hittade jag faktiskt allt jag tänkt köpa, men då hade jag en väldigt kort lista den här gången. Lite bra-att-ha-saker, samt ytterligare ett par förvaringslådor att förvara sakerna i, tills de kommer till användning. 😉

Det var ett gäng ljuslyktor som levde farligt. De var mycket nära att bli beslagtagna av mig, för jag har faktiskt bara två av den sorten sedan tidigare… Köplusten var stor, och priset var lågt, men jag stålsatte mig. Dels har jag – som sagt – redan två sådana, dels hade en hel del annat (som inte stod på listan) ramlat ner i vagnen.

[tags]mammografi, IKEA, optikern, ljuslyktor[/tags]