Allmänt

Kökstjänst

Min avdelning har haft hand om köket/fikarummet den här veckan. Ni känner säkert till talesättet ”ju fler kockar, desto sämre soppa”? Lite så har det varit under veckan, av olika orsaker, men efter att ha kört samma disk i maskinen tre (3) gånger igår, försöker vi skärpa oss en aning idag.

Kökstjänsten hemma slipper jag inte undan. *suck* Just nu är jag i en rejäl svacka och orkar inte ens plocka in i diskmasken, och då är det dåligt! Att det kan ta en vecka att tömma den är inte ovanligt, men plocka in går alltid lättare. Utom denna vecka, alltså.

Dagens middag blir uppvärmda rester – sista lådan med köttfärslåda – och helgens käk är planerat. Det kommer att bli ett recept som delades ut här på jobbet förra veckan, som många andra redan hunnit prova och tycker är jättegott. Jag behöver bara handla lite ingredienser innan jag sätter igång.

[tags]kökstjänst, rester, matrecept[/tags]