Allmänt

Stöd i tillvaron

Tidigare ikväll ringde jag till I och C, bara för att surra en stund. I berättade att han åkt på ryggskott igen, stackaren! Han har mitt fulla medlidande, då jag också råkar ut för det ibland.

Hur som helst så tyckte jag han behövde ett stöd i tillvaron, så jag åkte dit med en krycka och gav honom en snabb lektion i hur man använder den (beroende på var man har ont, i ryggen eller i benet). C hade då hunnit komma hem från affären, för hon var och handlade när jag ringde.

Hennes mamma var på besök! Äntligen fick jag träffa henne, även om det bara var en mycket snabb stund! En liten krutgumma – jag förstår precis var C fått sin energi ifrån. Tyvärr skulle de åka till en av C:s söner med familj, men jag skulle ju ändå bara dit en snabb sväng med kryckan. I skulle ta en tablett och gå och lägga sig.

Jag hoppas jag inte stängt in madamen i garaget, för jag lämnade det öppet den lilla stund jag var borta. När jag kom hem körde jag bara in bilen och drog igen garagedörren efter mig, utan att kolla var madamen fanns. Nå, jag hörde ingen kattpingla – från halsbandet – så hon var nog inte ens hemma. (Dyker hon inte upp under kvällen, får jag väl gå och kolla i garaget.)

UPDATE
Så klart var hon inte i garaget. Nästa gång jag gick ut och rökte, stod hon och väntade bakom dörren och ville komma in.

[tags]ryggskott, krycka, krutgumma, garage[/tags]

2 kommentarer på “Stöd i tillvaron”

    1. Jag önskar jag hade hälften av hennes energi!

      Kom förbi fler gånger, du är så välkommen! 🙂

Kommentarer är stängda.