Allmänt

Förberedelser

Jag ska strax sätta igång att förbereda morgondagens middag. Det är den nyinköpta fläskfilén som ska marineras ett dygn, så jag slänger ihop marinaden ikväll så allt är klart till imorgon. Då får jag äntligen veta om jag tycker receptet är lika gott som det sägs vara. 😉

Dagens middag intogs på V, med L och E. Ett under! L kunde tänka sig att äta något annat än pizza! *kors i taket* Vi åt gott och hade väldigt trevligt tillsammans. Reservplanen, d v s det jag köpte när jag var och handlade, var grillade kycklinglår som jag nu sparar till lunch imorgon istället.

Bara för att det är helgen före lön, alltså den fattigaste helgen på hela månaden, vill jag shoppa. Dessutom vill jag shoppa kläder, vilket jag verkligen inte behöver. Garderobsdörrarna går knappt att stänga, så jag ska inte trycka in ännu mer i gömmorna. Jag är helt klart i otakt med mig själv, för nästa helg – då jag har råd igen – kommer shoppingivern att ha gått över.

Däremot kollar jag in diverse reor online. Det är alltid rea någonstans, och jag fyller varukorg efter varukorg med enkla klickningar – och sedan tömmer jag dem snabbt igen. Jag ska verkligen låta bli, men det är roligt att drömma om nya kläder. Och drömma får jag, det är helt gratis och tar ingen plats!

[tags]nytt recept, middag, shopping, drömmar[/tags]