Allmänt, Dagens outfit

Spännande

Nu, till slut, har jag bokat in en första träff med mitt ”fadderbarn” (som är en vuxen kvinna). Vi ska träffas för att fika, tillsammans med hennes kontaktperson, på lördag.

Jag har haft tusen ursäkter till varför jag inte har tid, men bestämde mig igår för att jag nu ska ta tag i saken. Det har gått en månad och jag har inte fått tummen ur… Nu kan jag knappt bärga mig till lördag! 🙂

Eftersom jag började med dagens middag redan igår kväll (stekte köttet, så det är klart) hade jag lite vaga planer om att gå hem under lunchen, för att förbereda lite mer. Då slog det mig plötsligt: det är ju idag vi ska äta palt till lunch på jobbet!

Det kanske verkar som att vi bara äter och äter på min arbetsplats, men så brukar det inte vara. Vad som orsakade paltlunchen är att ett paltföretag (!) har startat sin tillverkning, och då ville vi förstås smaka. Lista sattes upp, anmälningar är gjorda, och idag får vi palten levererad till jobbet. 🙂

Dagens outfit har ni inte fått på ett tag. Ni har säkert klarat er bra utan, men jag kan tala om att min kofta i ullblandat garn nu hamnat i tvättkorgen, och den ska tvättas med MYCKET sköljmedel. Herregud, så elektrisk jag blev av den!

Koftan gillade inte min täckjacka, så varje gång jag tog av mig jackan fick jag små stötar över hela kroppen och jag fick slita isär jackan från koftan. Inte kul i längden, speciellt inte då koftan sedan klistrade sig efter kroppen istället för jackan…

Idag har jag istället ett av mina garderobsfynd, en gråbrunbeigeoliv 😉 kofta jag glömt att jag köpt. Den är av betydligt bekvämare kvalitet. Det känns nästan konstigt att det inte sprakar när jag tar av mig jackan.

För att inte fullständigt smälta in i tapeten på kontoret, har jag hängt på mig ett av mina pimphalsband: ett stort guldhjärta i kraftig kedja. Jag behöver bara en guldtand eller två, så kan jag gå runt och se till att mina ”ho’s” är sysselsatta… :mrgreen:

[tags]fadder, förberedelser, palt, kofta, pimp[/tags]