Allmänt

Lunchkoma

Så är dagens lunchkoma inledd. Eftersom jag lunchade på ett annat ställe än det vanliga (alltså grillen utanför jobbet) så saknar jag min Coca-Cola idag. På grillen köper jag (oftast) ”dagens” och får då en burk dricka till. Numera frågar de inte ens, utan ger mig bara en cola. Vadå stamkund? 😉

Vad jag ville komma fram till var att den drickan sparar jag till efter lunchen, och smuttar på den under hela eftermiddagen. Därför saknar jag den idag. (Jag kan förstås gå till grillen och köpa endast en dricka, men jag tror jag klarar mig utan.)

Jag hastade iväg till banken under lunchen, då jag fick ett kravbrev igår för en räkning jag betalt för flera månader sedan. Tänkte de kunde hjälpa mig att ta fram ett kontoutdrag med endast den betalningen. Tja, på sätt och vis kunde de det. Tjejen i kassan kunde visa mig var och hur jag plockar ut den uppgiften själv, i Internetbanken… 😳

I morse försov jag mig! Måste ha kommit åt ”stänga-av”-knappen istället för snooze-knappen när väckaren satte igång, för jag minns tydligt att jag snoozat. Nå, vi har ju flex, så jag behövde inte springa ihjäl mig när jag vaknade, en timme senare än beräknat.

UPDATE
Jag glömde ju informera er om dagens krämpa! (Intresseklubben noterar, förstår jag.) Idag har jag ont i leden där pekfingret sitter fast i handen – på vänster hand, tack och lov. (Jag är gravt högerhänt.) Knät (gårdagens krämpa) och ryggen (förrgårdagens krämpa) känner jag fortfarande av, men inte lika mycket som förut.*

[tags]grillmat, lunchkoma, Internetbanken, försovning[/tags]

*) Andra drabbas av förslitningsskador; jag drabbas av förslappningsskador… :mrgreen: