Allmänt

Plan

Jag har en plan. 😉

I morse har jag funderat fram Den Ultimata Möbleringen av vardagsrummet. Jag behöver bara flytta på ett par tre tunga grejer, sedan är det bara småplocket kvar. Eftersom jag inte lär kunna muta A med någon mer middag denna vecka, får jag använda det gamla beprövade matta-under-möbel-tricket istället, för att kunna knuffa runt möblerna som jag vill ha dem.

Innan jag alls börjar möblera något ikväll, ska jag först a) handla samt b) laga bjudmiddag åt B och H. Det blir en överraskning till middag, då jag inte vet vad jag kommer att falla för i affären; vad som ser mest lockande/minst tidskrävande ut.

IKEA får vänta ännu ett tag, för jag blev väldigt pank den här månaden också (det är väl ingen som blir överraskad av det längre?) och skulle behöva lägga de eventuella pengar jag får loss på en ny dator istället. Visserligen har A sett ut en IKEA-dator* åt mig men jag får vänta ett tag. Ska faktiskt prova få igång gammelhärken igen, kanske redan under helgen. (Det beror på om jag har tid och humör att sätta igång med den.)

[tags]möblering, middagsgäster, IKEA[/tags]

*) Köpa den i delar och montera själv, alltså.