Allmänt

Jösses

Nu går jag vilse i mitt eget vardagsrum, det är ett som är säkert! 😯

ALLT är flyttat, ingenting står kvar där det varit. Dessutom har sådant som legat ihopsamlat på olika ställen – typ datorbordet – spritt ut sig över hela rummet i förtretliga högar som behöver gås igenom.

Nä, hörni. Det blir inga ”efter”-bilder innan jag städat upp. (”Före”-bilderna hanns inte med, A hade bråttom att sätta igång.)

Jag har i alla fall konstaterat att jag skulle behöva placera om en del lampor, ev köpa någon ny lampa 😉 samt är i valet och kvalet om soffbordets vara eller icke vara. För att inte tala om de mattor jag skulle vilja ha på strategiska ställen…

Fortsättning lär följa. 🙄

[tags]ommöblering, vardagsrum[/tags]

2 kommentarer på “Jösses”

    1. IKEA får faktiskt vänta ett tag (hör och häpna). 😯

      Jag är inte helt nöjd ännu, utan ska knuffa runt en del möbler lite mer, ikväll eller under helgen. Sen får vi se hur många lampor jag behöver! 😉

Kommentarer är stängda.