Allmänt

Inte min dag

Inte nog med att gammelhärken kollapsade igår, idag upptäckte jag plötsligt att blixtlåset i mina favoritjeans – som jag har på mig på jobbet – har pajat… Tur jag har en lång tröja idag! 🙄

Nu väntar jag mig att middagen kommer att bli vidbränd, alternativt att grädden jag häller i formen kokar över och bränner fast ordentligt i ugnen. Vi kommer att tappa byrån när vi släpat den uppför halva trappan, katterna kommer att ha skitit utanför lådan* idag igen, mjölken har säkert surnat – ja, allt kan gå fel!

Men jag tror ommöbleringen av vardagsrummet kommer att bli jättebra! 🙂 *peppar mig själv*

[tags]dålig dag[/tags]

*) Det händer då och då att någon katt står med ändan för nära kanten på lådan, så lortarna av misstag hamnar på golvet. Oj, vad det krafsas sådana gånger! Ett under att jag alls har någon plastmatta kvar på golvet just där… *krafs-krafs-krafs-KRAFS-krafs-krafs-krafs-krafs-KRAFSKRAFS-krafs o s v i all oändlighet*