Allmänt

Onsdag?

Min vecka är verkligen bak-och-fram den här gången, men jag har konstaterat att det trots allt är onsdag idag. (Även om det kändes som torsdag i morse.)

Jag hade massor att göra igår efter jobbet, men när jag varit till farsan och kommit hem & ätit middag, kollapsade jag på soffan. ”Bara en stund” blev hela kvällen. Tiden bara rann iväg, utan att jag ens försökte ta mig en tupplur!?! Alltså har jag kvar allt som skulle göras igår att göra ikväll istället, men det spelar ingen roll. Det är inga brådskande saker.

(Egentligen är det en massa små – mer eller mindre – onödiga sysslor som jag bestämt mig för att göra innan jag tar itu med tvätten. Jag gör ofta så, för att inte tala om hur mycket tid jag tillbringar i telefonen för att slippa städa/diska/tvätta/göra annat tråkigt…)

Jag kanske skjuter upp sysslorna till imorgon, då jag helt enkelt MÅSTE se ”Dear Zachary” (om jag inte sparar den till helgen)! Fick tips om den idag och upptäckte att den bara visas denna vecka på SVT Play. En och en halv timme att sitta trollbunden med näsdukar i beredskap…

[tags]undvika tvätten, Dear Zachary[/tags]