Allmänt

Favoriter

Jag sökte – och hittade – en sida där jag kan spara mina favoriter/bokmärken online, så jag inte tappar dem (igen…) vid nästa datorkrasch. Eftersom jag har massor av olika favvisar på alla mina olika datorer, kan det vara bra att ha alla samlade på ett och samma ställe, ifall jag sitter vid ”fel” dator när jag kommer på att jag ska kolla något.

Sidan heter i alla fall EasyBM.com och är helt gratis att använda. Man kan lägga upp många olika menyer att samla länkar under, t ex ”Tidningar”, ”Shopping”, ”Katter”, eller vad man nu vill ha för länksamlingar. Först kom jag inte på hur jag skulle få dem i bokstavsordning, men upptäckte att man bara klickar och drar för att flytta länkarna upp eller ner eller mellan menyerna. Själva menyerna kan man också flytta runt som man vill.

Lite skamlös reklam, men jag tyckte det var en superbra idé! Någon av er som använder någon annan liknande tjänst?

UPDATE
Jag glömde säga att EasyBM inte är något sorts socialt nätverk där man delar med sig av sina favoriter, utan mina bokmärken ser endast jag, om jag inte delar ut sidadress och login till någon annan. Det finns tydligen flera varianter där man delar med sig också.

[tags]favoriter, bokmärken, EasyBM.com[/tags]

4 kommentarer på “Favoriter”

    1. Favoritsovplatsen är förstås soffan framför TV:n :mrgreen: men just när du skrev var jag nog fortfarande vaken och väntade på att tvätten skulle bli klar, så jag kunde flytta över den till tumlaren.

    1. Varsågod!

      Jag ska kolla igenom listan med mina ljudböcker och tipsa dig om mer läsning/lyssning någon kväll när jag har tid.

Kommentarer är stängda.