Allmänt

Torsdag

Fatta att det är torsdag. Trots att jag kämpade med min skeva tidsuppfattning igår, så har jag ändå fredag i mitt sinne idag. Det blir tungt att stiga upp imorgon…

Dagens problem blir att hitta på något till middag. Eller, förresten – jag har tagit upp en köttbit från frysen, som borde vara tinad nu. Återstår bara att laga till den och se vad den utvecklas till: gryta eller stek. (Jag vet inte ens om den var benfri eller inte. Den var stelfrusen när jag tog upp den från frysen, och jag har inte klämt eller vänt på den sedan den landade i mitt kylskåp.)

För den intresserade kan jag tala om att det var -30 i morse. Det är inte alls kul att promenera till jobbet sådana dagar, men det är ännu värre att ta bilen. Både för bilen, mig och miljön.

[tags]torsdag, älgkött, kallt[/tags]

2 kommentarer på “Torsdag”

  1. Här har varit plusgrader hela dagen. Men i morse snöade det, vid lunch spöregnade det, i eftermidags var det snöstorm. Aprilvädret kom ovanligt tidigt, veckan innan sportlovet.

    Kött?! När det finns korv…

    1. Plusgrader är en nåd att stilla drömma om…

      Jag ska säga åt sonen att han får skjuta några korvar nästa år. 😉

Kommentarer är stängda.