Allmänt

Nämen

Jag vaknade en kvart innan väckaren (mobilen) ringde, så det var inga problem att stiga upp idag, åtminstone. Ändå ville jag bara gå och lägga mig igen efter att ha kollat på termometern: -32 grader… Bara för att jag skulle iväg med bilen i morse – vädrets makter är emot mig!

Varför jag förberett bilen genom att stoppa i motorvärmaren redan igår (”förutseende” är nyckelordet här) var för att jag skulle till vårdcentralen och lämna prover. Lite fundersam över detta var jag, men tänkte att jag kan fråga när jag ändå är där. Det visade sig vara en nitisk läkare som upptäckt att det var länge sedan jag lämnat prover, i samband med att jag ringde och förnyade ett recept.

Sedan körde jag hem bilen och parkerade den i garaget igen, istället för att låta den stå utan värmare utanför jobbet hela dagen. Promenerade till jobbet, och här är jag nu. Dagens uppgift är att låta papperstuggen gå varm. Jag har några pärmar som stått sedan årsskiftet och väntat på att jag ska tömma dem, och idag verkar vara en bra dag för den sysslan.

[tags]kyla, motorvärmare, provtagning, papperstugg[/tags]