Allmänt

Snöfall

Nu snöar det, helt plötsligt! 🙂

Den värsta kylan har släppt taget, men jag kommer ändå att gå raka spåret hem efter jobbet. Inga avvikande promenader till affären eller så – bara hem. Eller… Jag skulle förstås behöva ett nytt hålslag, då det gamla gick sönder/ kärvade ihop igår, när jag skulle sätta in de sorterade pappren i pärmen.

Ja, ni läste rätt! Jag har sorterat en stor hög med papper, och tänker t o m sätta in dem i en pärm (istället för att låta dem ligga och skräpa över hela datorbordet). ”Ordning och reda” ska bli mitt nya slagord! Tänkte försöka få lite ordning på åtminstone de aktuellaste pappren. Att jag har 20 års osorterade papper att gå igenom i ett köksskåp behöver vi inte låtsas om…

Jag var lite sugen på att åka till L imorgon, men det verkar som att den resan inte blir av. Förutom att shoppa hade jag tänkt hinna träffa B en stund också, men B verkar vara fullbokad med annat att göra, och andra att träffa, så jag kan skjuta på L-resan till nästa helg. Om jag inte ändrar mig imorgon bitti – vi får se. Det beror på väder och vind och vilken sida jag vaknar på. 😉

[tags]snö, hålslag, pärm, ordning och reda, shoppingresa[/tags]