Allmänt

Ikväll…

…blir det en tidig kväll i Snigelskalet, känner jag. Det motsvaras av den tidiga morgon jag drabbades av i morse.

Kattfan Gamlingen väckte mig vid 03:00 (som han brukar) för att tala om att han var Hungrig (som han brukar). Jag gav honom mat (som jag brukar) och försökte somna om (som jag brukar), men den här gången gick det inte alls. Timmarna gick och jag började nästan slumra till lite grann – lagom tills väckaren började ringa…

Eftersom jag var på resande fot hela kvällen igår, har jag inte handlat mat, vilket jag annars brukar göra på måndagar. Det spelar ingen roll att jag får handla på en tisdag istället, men jag har även flera andra ärenden jag ska göra idag efter jobbet.

Dagens i-landsproblem är att hitta på något till middag. Jag vet ungefär vad jag har hemma och får utgå från det för att få en liten inspirationskick innan jag går till affären. Tänk om jag skulle försöka få ihop några matlådor, när jag ändå håller på? 😯 Det var ett tag sedan!

[tags]sömning, kattfan, handla, i-landsproblem[/tags]