Allmänt

Telefonproblem

B ringde mig igår för att fråga om jag var nöjd med telefonen. Ja, hon ville surra om annat också, men när vi pratat färdigt, satt jag och pillade lite med de olika menyerna på fånen.

Plötsligt började det att ringa – men ”menyn” för att svara dök inte upp på skärmen?!? Jag förstod inte varför, utan försökte frenetiskt bläddra till ”telefonmenyn” för att svara där. Det hann sluta ringa innan jag hittat rätt, men det fanns inget missat samtal? Hmmm. Mycket skumt.

Jag bestämde mig för att strunta i saken just då, och lade tillbaka mobilen på bordet. Ett par timmar senare ringde den vanliga telefonen. Det var min kusin K, som talade om att hon ringt tidigare under kvällen men inte fått svar…

DÅ föll poletten ner! Inte undra på att jag inte kunde svara i mobilen, när det var den vanliga telefonen som ringde!!! 😳

Jag måste nog byta ringsignal på någon av telefonerna… De är allt för lika varandra… 😳

[tags]telefoner[/tags]

4 kommentarer på “Telefonproblem”

Kommentarer är stängda.