Allmänt, Foto

Hupp

Nu somnade jag ifrån Ice Road Truckers igen! Alltså, jag somnade redan innan det började, och den här gången sov jag både genom och förbi programmet. Så synd. Då måste jag ju spela in det, även om inte bror L kommer imorgon. Han hade säkert uppskattat att få se ännu ett avsnitt. Eller kanske inte… :mrgreen: (Han hatar det programmet.)

När jag nu piggnat till lite grann, har jag försökt limma (!) ihop sömmarna i fickorna på min vita (egentligen ljusljusgrå) jacka, som hamnat på undantag sedan den börjat äta upp allt jag stoppade i fickorna. När sömmar i fickor börjar lösas upp går det oftast inte att sy för att laga dem, eftersom tyget fransar sig i raketfart, så jag provar med lim den här gången. Går det, så går det. *rycker på axlarna*

Jag gillar verkligen min nya hårfärg! Vid det här laget har jag slutat rycka till varje gång jag går förbi spegeln. :mrgreen: (Ni förstår väl att jag skriver det här bara för att kunna stoppa in en bild?) Rödbrunt med svart närmast ansiktet. På bilden är håret både okammat och otvättat, men det får ni leva med.

Jag har ju glömt att säga åt er att jag bytt fråga i frågelådan till höger på min sida. Gå nu dit och lämna era röster! Den här gången kan man bocka för flera olika alternativ.

[tags]Ice Road Truckers, trasiga fickor, hårfärg[/tags]