Allmänt, Foto

Nöjd

Nu är jag nöjd! Ja, jag är mer än nöjd – jag är JÄTTEnöjd med håret, när jag nu fått klippt till frisyren som jag vill ha den! 🙂

Frissan bokade in mig på en tidig tid, och så klippte hon ordentligt i nacken och piffade till det. Det är sååå himla snyggt, att jag tror jag måste klämma in en bild ikväll. 😉 (Det krävs posering framför spegeln för att få nackhåren på bild, därför får ni ingen bild under dagen.)

Jag kan avslöja fler ytligheter jag ägnat mig åt. Inatt, efter gårdagens rejäla tupplur framför TV:n, var jag pigg & glad och parkerade mig framför datorn i flera timmar. Där surfade jag runt på olika sidor med Plus Sizes, och hittade hur mycket snygga kläder som helst. Tur jag infört köpstopp, för det skulle kunna gå riktigt illa annars. 😉

[tags]snygg i håret, plus size[/tags]

4 kommentarer på “Nöjd”

  1. WOW tjejen, snyggt! Jag har ju kvar lite nackhår bara för att ha en illuision om att jag kan sätta i en hästsvans, men i verkligheten funkar det nog inte, ”ler”. Kände mig ganska skallig när jag tvättade håret första gången, men samtidigt var det jätteskönt. Jag förstår att det river på halsen, haha, men jag försöker borsta så lite som möjligt…helst vill jag bara skaka på huvudet när jag stiger upp!
    Hoppas solen hittar din näsa idag
    Kramen

    1. Tack, tack! 🙂

      Jag är – som jag sagt flera gånger tidigare – nöjd med både färg och frisyr. Det blev ett litet lyft – för både humöret och plånboken… *harkel* Plånkan blev mycket lättare att bära, men å andra sidan behöver jag inte fundera vad jag ska göra av med pengarna på, för jag har inga kvar. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.