Allmänt

Inspirerad

Under förmiddagen har jag fått lite inspiration genom ett seminarium jag bevistade. Vi får väl se hur det hela utvecklar sig, men jag hoppas de förslag som kom fram verkligen slår igenom. Egentligen var det inte så mycket jag som skulle få inspirationen, utan andra – men den kanske smittar av sig?

Dagens väder är som gjort för inomhusarbete. Det kommer någon sorts snöblandat regn (ibland bara snö, ibland blandat) men det är inte så kallt. Typiskt att det fina väder vi haft i några dagar tog slut precis den dag vi skulle äta lunch i andra änden av stan. Ännu mer typiskt var att jag glömt bort detta och därför tog a) jacka utan kapuschong och b) inga handskar. Dessutom hade jag klänning idag igen…

Mest av allt är jag bara trött. Lunchkoma (fortfarande!) och gråväder gör att jag längtar hem till soffa, filt och katt på magen. De små rackarna låg som utspridda kuddar runt huset i morse. Ingen som längtade ut. Madamen hade klätt av sig naken, så jag fick plocka upp hennes kläder från golvet. (Ja, hon hade tagit av sig halsbandet. Vad trodde ni?)

[tags]seminarium, inspiration, snöblandat regn, lunchkoma[/tags]