Allmänt

Ovant

Det känns ovant att gå i jeans igen, efter nästan två veckor i klänning. Egentligen hade jag tänkt ha klänningen hela veckan, med varierande tröja under, men tyvärr spillde jag mat på magen igår. Någon gång ska jag sno en haklapp från farsans boende, en sådan där plastad med spillficka, för jag dräller jämt mat på magen. Så går det när magen är min mest framträdande del. 😉

Förutom jeansen har jag idag på mig en randig t-shirt under en grå kofta. So hot – not! :mrgreen:

Eftersom TV-boxen inte gick igång igår kväll, tog jag – sent omsider – ljudboken och gick och lade mig i sängen. Jag har hört sporadiska bitar av berättelsen, men lade på minnet vilket avsnitt som började när jag lade mig, så jag får höra hela slutet. Just nu har jag ingen aning om hur den slutade och väldigt dimmiga begrepp om vad som hände innan dess. Det blev liksom luckor i läsandet. 😉

Jag ser fram emot att mitt köpstopp ska ta slut… Observera att köpstoppet bara gäller kläder (och skor) så jag kanske måste tröstshoppa lite böcker under tiden? Jag saknade verkligen en bok igår, då jag hade haft gott om tid att läsa. För att inte tala om i morse, kvart i fyra, när jag vaknade och inte kunde somna om… Typiskt! Bara för att jag ska till L ikväll, för middag och musik. Fick lämna tänt på bron, för jag är inte hemma förrän det är mörkt.

Det är inte bara sommartiden som gör att det är ljust sent på kvällarna och tidigt på morgonen. Solen gör som den brukar, kortar av nätterna här vid polcirkeln i en rasande fart. Konstigt, egentligen, att det går så fort när ljuset återvänder men inte alls lika snabbt när mörkret kommer tillbaka under hösten.

[tags]jeans, haklapp, ljudbok, böcker, sommartid[/tags]

4 kommentarer på “Ovant”

  1. Det är roligt med böcker. Själv har jag av någon anledning kommit in i en låååång period av akut sömnighet (jag hoppas det går över väldigt snart nu) som gör att jag per automatik somnar efter sisådär 2-3 sidor. Det gör det i det närmaste omöjligt att avsluta en bok. Försökte mig på ljudbok. Lade mig tillrätta och började lyssna. Väldigt trevligt. Vaknade två timmar senare och hade ingen aning om handlingen i någon bok…

    Men som sagt, jag hoppas det går över nu, med alla vitaminer och energi man får i sig av vårsol o trädgårdsarbete! 🙂

    1. 😆 Åh, det där med att försöka höra ljudbok när man ligger ner – det känner jag så väl igen! Jag har somnat ifrån flera! Det är därför jag börjat kolla vilket avsnitt jag är på när jag lägger mig – så jag vet hur långt jag måste backa när jag vaknar…

Kommentarer är stängda.