Allmänt, Foto

Som ung på nytt

Det kan verka otroligt, men jag var på konsert med Beatles igår!!! 😯

Ok, det var The Mersey Beatles som spelade, men det var sann Beatles-anda över det hela! De är verkligen jättebra och hade förtjänat en bättre lokal än Kulturens hus. Inget ont om den byggnaden, men jag – och många andra – hade hellre flockats och svängt loss framför scenen, än sittande i rader som i en biosalong. Det var inte riktigt rätt lokal för några som rockar loss så mycket som bandet gjorde igår. 😉

Men jag ska inte klaga – musiken var perfekt (jag älskar Beatles, speciellt de tidiga åren), det märktes att bandet verkligen gillade det de gjorde, publiken kom igång så småningom, sällskapet var bra, ljudet var det inget fel på även om man inte kunde dansa framför scenen. Hoppas de kommer hit (upp i den kalla nord) fler gånger!

Dessutom var vi och åt kinamat innan konserten, plus att jag hann förbi till B på jobbet för att visa upp min klippning och färgning. ”Vi” är två olika fackförbund som delade på kostnaderna för buss+chaufför, medan respektive fack betalade konsertbiljetterna för sina medlemmar (min grupp var hälften så många som det andra fackförbundet). Maten fick var och en betala själv. En del hann t o m springa iväg och shoppa innan affärerna stängde. Inte jag – jag fokuserade på maten istället, och körde en trerätters middag. 😉

[tags]konsert, Beatles, The Mersey Beatles, Kulturens hus, fackförbund, kinamat[/tags]