Allmänt

Omläsning

Eftersom det inte hjälpte att byta adapter till TV:n (den låg i postlådan i fredags när jag kom hem från jobbet) har jag fördrivit min lediga helg med att läsa istället. Jag bestämde mig för att göra en omläsning av serien om Ayla, innan jag beställer den senaste (sista?) boken i serien.

Då jag läser väldigt snabbt – och har läst alla böckerna tidigare – så har jag hunnit med både ”Grottbjörnens folk” och ”Hästarnas dal” samt börjat med ”Mammutjägarna”. Det är intressant att läsa om dem efter alla dessa år, då jag hunnit glömma eller blanda ihop många händelser.

Som ni förstår har det inte blivit mycket annat gjort under helgen, och lär inte bli de närmaste dagarna heller. Ja, jag kommer att jobba, förstås, men annars är det böckerna som gäller. Jag blir så uppslukad av läsningen att jag glömmer både tid och rum.

[tags]Jean M Auel, Ayla, Grottbjörnens folk, Hästarnas dal, Mammutjägarna[/tags]