Allmänt

Boaorm

Jag drabbades av Stor Matkoma ikväll. Problemet är att jag äter som en boaorm: slukar allt jag kommer över, så jag blir jättemätt, och sedan måste jag sova för att smälta maten (och orka röra mig, över huvud taget). Där försvann flera timmar som jag tänkt använda till annat. *hrmpf* *arg på mig själv*

Därför har jag inte hunnit läsa så mycket ikväll, men jag ska snart gå upp till sängen och ta boken med mig. Matkoman tillbringades på soffan – min älskade soffa. Jag har saknat den; eftersom TV:n ännu inte är igång så läser jag vid köksbordet eller i sängen. Vid ommöbleringen av vardagsrummet särade jag på soffan och läslampan, så nu är det för mörkt att läsa i soffan. Läslampan har fått gifta sig med fåtöljen istället, där jag gjort ny läshörna.

Ikväll har jag handdiskat. Min diskmaskin är slut, över, förbi, nedlagd. Nu får jag börja kolla efter en ny. Kanske. Jag klarar mig utan diskmask – det är faktiskt ren lyx att köpa en ny när jag är ensam – men det är väldigt bekvämt att ha… Nå, jag behöver inte ha bråttom att räkna ut vilken modell jag ska köpa. Jag sitter ju inte i sjön, precis, och lär överleva handdisken ett tag till.

[tags]boaorm, soffa, handdisk[/tags]