Allmänt, Dagens outfit

Glömde nästan

Nu har ni tur att jag kom ihåg det! Jag glömde nästan meddela dagens outfit (men ni slipper foto idag, jag lovar).

Idag kör jag hej-kom-och-hjälp-mig-stilen, eller shabby-shabby-chic. 😉 Svart kjol, svarta joggingskor, chockrosa leggings, vita Intersport-sockor med b-r-e-d text :mrgreen: utanpå mina leggings, röd tröja med trekvartslånga ärmar och skotskrutig infällning, matchat med ett halsband med hängen i alla möjliga (metallic-) färger. Allt (utom halsbandet) täckt med ett tunt lager (ickematchande) katthår.

Detta p g a yogan, som var flyttad från torsdag den här veckan. Jag behöver kläder med resårmidja när jag ska yoga, och joggingbrallorna var inte i form. 😉

[tags]dagens outfit, yoga[/tags]

2 kommentarer på “Glömde nästan”

  1. Hej-kom-och-hjälp är ju min favorit. Särskilt med katthår.
    Då känner jag mig hemma.

    Vi har två långhåriga katter som bägge släpper hår nu nåt oerhört, nu ska dom ha sommarpäls och vinterpälsen lämnar dom på golvet eller på allt som finns inomhus.
    Himla läckert. Inte.

    1. Hos mig serveras det katthår överallt, förutom på kläderna även i maten. Allt jag äter innehåller katthår. Snart börjar jag spy upp hårbollar, jag också. Men jag ska försöka att inte pricka mattorna. 😉

Kommentarer är stängda.