Allmänt

Stackars

😆 Det är riktigt synd om bror L, som var hit igår och hälsade på.* Det var hockeymatch på TV – men jag har ju ingen fungerande box!

Efter otroliga våndor (han satt säkert och vred på sig en hel halvtimme) så kom han på att om boxen inte funkar, kan man ju se 4:an (där matchen visades) via den vanliga antennen. Så synd att den blåst ner från taket förra våren… :mrgreen:

Jag låtsades skälla lite på honom, att min box gått sönder för att jag tillät honom och A att se en hockeymatch tidigare, men det gick han inte på. Till slut hittade han radion jag gömt bakom en gardin, så han fick höra på matchen.

När han åkt hem kom jag på att jag kunde se webb-TV på Miss Piggy** och om jag ställer henne på soffbordet kan jag ligga på soffan och se TV. Perfekt! Varför har jag inte kommit på det tidigare? Inatt försökte jag se söndagens ”Brottet och straffet” i ett par olika omgångar, men somnade ifrån slutet hela tiden***

Nå, då har jag något att se ikväll. På soffan. Framför ”TV:n”. 😉

[tags]TV-fritt, webb-TV, Brottet och straffet[/tags]

*) Han brukar komma på tisdagarna, men nu var det sista gången för säsongen. Den kurs som E gått tar nu slut.

**) Jag har sett på webb-TV tidigare under veckan som gått, men på den stationära datorn.

***) Kan bero på att klockan var antingen väldigt mycket eller väldigt lite, beroende på från vilket håll man ser det…

2 kommentarer på “Stackars”

    1. Jag njuter av att ge bort stålarna till Canal Digital, verkligen! 🙂

      Nä, de har faktiskt bett mig meddela när jag får igång eländet igen, så drar de av det från nästa räkning. Just nu väntar jag på ett nytt kort. Om inte det funkar så blir nästa steg – antar jag – en ny box. 🙄

Kommentarer är stängda.