Allmänt

Svalare

Äntligen har det blivit svalare! Paradoxalt nog fryser jag nästan, då det nu är ”bara” 17 grader i skuggan (kl 22). Tänk så fort man vänjer sig!

Det ska i alla fall bli skönt att kunna sova inatt, då jag haft några svåra nätter i värmen. Igår hann bli ordentligt idag, innan jag slockande – sista gången jag kollade klockan var den halv 6 och snickarna väckte mig kl 7… Nå, jag har tagit mig en powernap under dagen så jag är inte helt död ikväll. Jag bloggar ju! 😉

Jag måste börja köra en annan kosthållning, eller ett annat belöningssystem. Jag vägde mig (här drar alla djupt efter andan och gör kors i taken) och upptäckte att jag gått ner ett kilo sedan jag vägde mig senast; innan USA-resan. Inte nog med det, en jacka som varit lite trång i ärmarna provades ikväll och den gick alldeles utmärkt att dra på! *jubel* Alltså skyndade jag mig att belöna mig själv med en skål chips. *harkel*

På tal om jackor – jag berättade ju i förra inlägget om kavajerna jag beställt. Lär nu av mina misstag: prova aldrig en jacka/kavaj med blankt polyesterfoder en dag som är så varm att du t o m är svettig på överarmarna, om du misstänker den är för trång i ärmarna… Jag fastnade rejält, och trodde jag skulle få gå över till grannarna och be dem dra av den. Fodret sög fast på mina överarmar och låste dem mot kroppen när jag försökte lirka mig ur kavajen. Till slut tog jag mig loss (utan grannar) och insåg att det var inte en av mina bästa idéer att börja prova kläder precis då. :mrgreen:

För övrigt är jag på väg till duschen. Det har jag varit sedan 7-tiden i morse, men det är inte för sent än.

[tags]svalare, varma nätter, chips, trånga ärmar[/tags]

2 kommentarer på “Svalare”

  1. Påminner mig om när jag provade en klänning i en provhytt. När jag skulle ta av den fastnade den i mitt hårspänne och hela klänningen snurrade liksom runt huvudet på mig. Jag hade inte någon lust att ropa på någon i personalen eftersom jag bara hade bh och trosor nedtill. Kände mig dock ganska dum. Det slutade att jag fick ta av mig hårspännet och rensa ur klänningen.

Kommentarer är stängda.