Allmänt

Fortsatt varmt

Det är börjar likna en följetong. Värmen håller i sig och jag orkar inte göra någonting. Jo, jag har hämtat paketet idag, bara för att upptäcka att en av de två kavajer jag skickat efter var alldeles för trång i ärmarna. Den åker tillbaka, även om den var mycket snyggare än den andra kavajen (som jag kunde få på mig utan att fastna). Den jag behåller får duga som vardagsjacka. 🙄

Jackor är annars inte direkt något man tänker på, så här i sommarhettan. Just nu är det 27,4 grader i skuggan utomhus och jag känner hur svetten sakta rinner i nacken, efter ansträngningen att gå från köket till vardagsrummet (där datorn står) i 26,9 graders inomhusvärme. Jag har tagit mig en powernap när målarna var färdiga och hade åkt iväg, då det blivit lite tunnsått med sömn under de varma nätterna. Faktiskt försökte jag sova i sängen inatt, istället för på soffan framför TV:n, men uppe i sovrummet är det ännu varmare. Där har jag heller ingen TV att roa mig med när jag inte kan sova, så jag flyttade ner igen efter ett par timmar.

Jag nämnde målarna tidigare – nu är huset färdigmålat! Ni får ingen bild än, för bron och balkongen är inte klara. Men helt klart blir det ett lyft för huset; det blir som nytt! Återstår bara att städa upp det invändigt… Jag tror jag måste drabbas av en rejäl PMS med raseriutbrott så jag kastar allt som inte är för tungt för mig att lyfta. Kastar det i sopsäckar och kör till soptippen, alltså. Herregud, så mycket skrot jag samlat på mig under årens lopp! 😯

[tags]värme, paket, powernap, färdigmålat[/tags]

6 kommentarer på “Fortsatt varmt”

  1. Det är så tjusigt! 🙂

   Snart, mycket snart – bara räckena kommer på plats… Då ska jag fota!

 1. Lycklig du är som fått huset målat! 🙂
  Den som skulle måla mitt hus backade ur. Det var för jobbigt att skrapa huset. Gubbjävel!
  Och sen har jag inte letat efter målare. Hade jag bott i närheten skulle jag frågat vilka som målat hos dig och hur mycket det kostade.

  1. Vad synd att du inte bor närmare, för de var både duktiga och flitiga. Dessutom blev det mycket billigare än jag trodde! Jag fick ett prisförslag muntligen, och trodde det var efter ROT-avdraget – men när räkningen kom var det priset före avdrag. Alltså kostade det bara hälften så mycket som jag trodde! 🙂

Kommentarer är stängda.