Allmänt

Det går segt

Städandet går fortfarande segt, men jag ska göra ett ryck nu igen. Jag har hamnat i en väldig röra, så där som det kan bli.

För att kunna flytta A måste jag först städa B och ändra C. När jag städar B måste D göras och E flyttas. F måste då ändras, innan A flyttas dit, för annars kommer jag inte åt C och kan inte göra G – o s v i all oändlighet…

Ett gott råd: kom inte på oväntat besök just ikväll, för du kommer aldrig att hitta in genom alla högar med saker-på-väg-någon-annanstans. 🙄

(Men det blir fint när det är klart!)

[tags]rensa i röran[/tags]

2 kommentarer på “Det går segt”

  1. Varför inte organisera dig? Då menar jag inte i facklig förening, utan varför inte ha ett organiserat hem som blir mer lättstädat? Och A och B – är det inte barnen? Har du också C, D, E, F och G? Och kan inte de flytta på sig själva så du kan städa? Eller hjäpa dig? *förvirrad skåning slår allt*

    1. Jag försöker ha en organiserad röra, med betoning på ”försöker”.

      Varje gång jag är på IKEA köper jag fler smarta förvaringslösningar (lådor & korgar, etc), men sakerna jag har hemma sorterar inte in sig själva i dem. Tyvärr.

Kommentarer är stängda.