Allmänt

Snabba ryck

Somliga är morgonpigga.

Inte jag, men när jag vaknade vid halv 7 var alla plattor framför bron lagda, och redan nu är allt uppstädat och hantverkarna har åkt. Men tyvärr blir det inga bilder än, då trappräckena saknas. De hade tagit slut och är beställda. Kommer vilken dag som helst. 😉

Själv har jag ägnat natten åt att köra undan skräp till återvinningen; returpapper o dyl. Senare under dagen idag ska jag köra till Återvinningen* med sådant jag samlat ihop, som jag inte ska ha kvar. Dessutom ska jag tvinga A att både hämta och köra bort saker med ett lånat släp, men det får vi se hur jag lyckas med. Han är inte så arbetssugen, men brukar hjälpa till när det behövs.

[tags]morgonpigg, plattor, återvinning[/tags]

*) Det är skillnad på återvinningen och Återvinningen. Litet å – då är det de samlingsställen med containrar jag kan köra saker till när som helst under dygnet. Stort Å – då gäller det Återvinningscentralen, som har bestämda öppettider och där man även kan lämna grejer till försäljning, inte bara sådant som ska kastas bort.